Technológia 1 (pre UO kuchár)

Technologia-pripravy-pokrmov-web.png
Príspevok MŠVVaM SR Stredná škola Novinka
Učebnica je zameraná na základy prípravy surovín pred tepelnými úpravami, na charakteristiku základných tepelných úprav a na uplatňovanie zásad racionálnej výživy. Zapracované sú v nej najnovšie vedecké poznatky i moderné trendy v gastronómii. Text je doplnený fotografiami a schémami.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
SSN2024-01
EAN
9788010043378
ISBN
978-80-10-04337-8
Dostupnosť
Záväzná predobjednávka
Naša cena s DPH
20,00 €/ks
Naša cena bez DPH
18,18 €/ks
ks

Popis

  • Učebnica je určená pre základný odborný teoretický predmet.
  • Jej obsah je v súlade s inovovaným ŠVP a je zameraný na
    • základy prípravy surovín pred tepelnými úpravami
    • charakteristiku základných tepelných úprav
    • na uplatňovanie zásad racionálnej výživy v odboroch kuchár, kuchárka, pracovník v gastronómii, pracovníčka v gastronómii, čašník, servírka.
  • Autorka pri tvorbe učebnice zapracovala najnovšie vedecké poznatky, súčasné moderné trendy v gastronómii. Využívala metódy, ktoré rozvíjajú aktivitu, samostatnosť, tvorivosť žiakov. 
  • Učebný text je doplnený vhodnými fotografiami, schémami.
  • Za každou kapitolou sú zhrnutia nových pojmov a kontrolné otázky.
  • V úlohách na samostatnú prácu si žiaci overujú získané vedomosti.
  • Ak sa rozhodnú si učebnicu ponechať, môžu si priamo do textu dopĺňať chýbajúce údaje. V praxi sa môžu vždy k teórii vrátiť.
  • Nová učebnica sa stane určite výbornou odbornou pomôckou aj pre vyučujúcich.

Parametre

Parametre produktu  Technológia 1 (pre UO kuchár)

Formát
210x295 mm
Počet strán
144
Väzba
mäkká
Jazyk
slovenský

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články