Základy hotelového a gastronomického manažmentu I

HGM-obalka-web.png
Príspevok MŠVVaM SR Stredná škola
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Autori sa v učebnici venujú vzniku a vývoju manažmentu až po súčasnosť vrátane jeho aplikácie na podmienky pohostinských podnikov a zariadení. Vedomosti, ktoré žiaci získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení pohostinských zariadení. Text je spracovaný prakticky. Hlavný autor pri tvorbe tejto učebnice využil vlastné skúsenosti s hotelovým manažmentom.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
2607_204545
EAN
9788010038978
ISBN
978-80-10-03897-8
Dostupnosť
Na sklade
Naša cena s DPH
14,90 €/ks
Naša cena bez DPH
13,55 €/ks
ks

Popis

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I  je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení. Zameriava sa na problematiku manažmentu hotelierstva  a pohostinstva. Po jej preštudovaní  získate predpoklady na kvalitný pracovný výkon v pohostinských podnikoch.

Parametre

Parametre produktu  Základy hotelového a gastronomického manažmentu I

Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x295 mm
Väzba
mäkká

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články